Specialismen

Advocatenkantoor Den Haag

GMW advocaten (opgericht in 1989) is een advocatenkantoor in Den Haag dat meerdere juridische specialismen op hoogwaardig niveau aanbiedt.

Onze cliënten zijn Nederlandse en buitenlandse bedrijven en particulieren, semi-publieke organisaties, overheden en internationale instellingen. Bij GMW advocaten hebben wij één doel: de beste oplossing voor u bereiken. Dat doen wij door het geven van advies, door te procederen of via mediation. Met vakbekwame advocaten en staf, gebruikmakend van moderne technieken.

Procederen

Ons kantoor heeft een bloeiende procespraktijk. De advocaten van ons kantoor staan vrijwel dagelijks in de rechtszaal. Tijdens kort gedingen en comparities van partijen. Wij procederen in bodemzaken bij de reguliere rechtbanken, in hoger beroepsprocedures bij de gerechtshoven, maar ook bij arbitrage instituten. Indien u beslag wilt leggen, verzorgen wij de beslagrekesten en instrueren de deurwaarder. Kort en wel: zoekt u een proces-advocaat, dan bent u bij GMW advocaten aan het goede adres.

Mediation

Het voorgaande laat onverlet dat wij cliënten ook bijstaan in mediationtrajecten en tijdens enquêtes. Ook in deze zaken hebben wij jarenlange ervaring en expertise.

Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. GMW advocaten is een onafhankelijk kantoor. Wij schakelen andere adviseurs in als uw belang daarbij is gebaat.

Ons kantoor wordt gewaardeerd door zijn cliënten om de gedrevenheid, duidelijke aanpak en niet in de laatste plaats juridische scherpzinnigheid.

We hebben diverse juridische specialismen onder één dak en advocaten die nauw met elkaar samenwerken. Zo kunnen wij u optimaal helpen. Als het kan proactief en altijd efficiënt. Natuurlijk dienen wij primair de belangen van onze cliënten. Maar wij zijn ook een kantoor dat maatschappelijke betrokkenheid serieus neemt. Onze bedrijfsvoering is duurzaam. Wij steunen voorts tal van sport en non –profit organisaties. Bij GMW advocaten speelt kunst een belangrijke rol. Het is niet alleen plezierig om naar kunst te kijken, het scherpt ook de geest. En dat is belangrijk in ons vak.

GMW advocaten is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden: