Specialismen

Ondernemingsrecht

Onze advocaten van de sectie ondernemingsrecht geven juridische ondersteuning aan nationaal en internationaal opererende ondernemingen. Wij helpen u snel, efficiënt en doelgericht. Niet onbelangrijk; wij zijn zelf ook ondernemers.

Van groot belang is op welke wijze u uw onderneming juridisch organiseert en inricht. U wilt vast goede, waterdichte contracten en zakendoen volgens Europese regelgeving. Misschien wilt u weten hoe het zit met bestuurdersaansprakelijkheid, wat u moet doen bij commerciële een ondernemingsrechtelijke geschillen of wilt u advies bij een fusie, joint venture, overname of vennootschappelijke (her-) structurering. GMW advocaten kan u helpen.

De bescherming van intellectuele eigendom wordt steeds belangrijker. Hoe gaat u om met privacy en datalekken? Wij kunnen u bijstaan. En dat doen wij ook als u te maken heeft met financiële problemen, als aandeelhouder, bestuurder of crediteur. Meerdere advocaten van onze sectie treden regelmatig op als curator of bewindvoerder.

Met onze sectie Arbeid & Pensioen wordt nauw samengewerkt om arbeidsrechtelijke kwesties binnen een onderneming op te lossen.

Wij zijn graag uw (huis)advocaat. Een advocaat die meedenkt, pro – actief en praktisch is. En die weet wat er speelt binnen uw bedrijf en branche. Bij GMW advocaten heeft u één aanspreekpunt. Een goede advocaat bespaart kosten en draagt bij aan een succesvolle bedrijfsvoering.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij bellen u binnen 24 uur terug binnen kantoortijden