Specialismen

Bij onze afdeling familierecht helpen wij u bij echtscheidingen, erfenissen, het op gestructureerde wijze laten overgaan van uw vermogen op een volgende generatie (estate planning) en andere familierechtelijke kwesties. Betrokken en met oog voor de, vaak grote, financiële en emotionele belangen. Ons doel is om voor u de beste juridische en financiële resultaten te bereiken, door het geven van adviezen, door te procederen, via mediation of collaborative divorce (ook wel genoemd overlegscheiding). Uiteraard wordt ook goed gekeken naar de fiscale aspecten.

Familierecht voor wie?

Onze cliënten zijn ondernemers/DGA’s, vrije beroepsbeoefenaars, vermogende particulieren, expats en non-profit (goede doelen) organisaties. Cliënten komen uit binnen- en buitenland.

In internationaal verband beschikt GMW advocaten over een netwerk van (familierecht-) advocaten in andere landen. Wilt u meer informatie over erfrecht, kijkt u dan eens naar onze Erfenisdesk.

De sectie Familierecht is één van de grootste van Nederland en bestaat uit advocaten die over veel ervaring op hun vakgebied beschikken en hoog gekwalificeerd zijn.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij bellen u binnen 24 uur terug binnen kantoortijden