Specialismen

Wie redt uw onderneming als u dat zelf niet (meer) kunt?

Als ondernemer bent u altijd in de weer; zakelijke afspraken, acquisitie, financiën  en administratie. En naast uw onderneming heeft u misschien ook een gezin. U heeft veel te organiseren.

Zo is het ook indien er onverhoopt iets met uzelf gebeurt. Er zijn voor een ondernemer eigenlijk vier echte noodscenario’s:

  1. Ziekteverzuim voor een korte periode
  2. Ziekteverzuim voor een langere periode
  3. Echtscheiding
  4. Definitieve afwezigheid

De kans is groot dat u nog nooit heeft gedacht aan het goed vastleggen van belangrijke zaken voor de continuïteit van uw onderneming, mocht er iets met u gebeuren. Ook de gevolgen ervan voor uw naasten blijven vaak onderbelicht.

Wie vertegenwoordigt u?

U kunt om welke reden dan ook onverwacht in een ziekenhuis worden opgenomen. Iemand moet u dan kunnen vertegenwoordigen. Deze persoon heeft dan wel acuut toegang nodig tot uw bedrijfsgegevens en wellicht ook tot uw zakelijke bankrekening.  Een dergelijke toegang en machtiging dienen goed schriftelijk te worden vastgelegd.

En als u er niet meer bent?

Stel dat u definitief afwezig blijft vanwege een ernstige ziekte. Bent u goed verzekerd voor arbeidsongeschiktheid of heeft u met uw bedrijf een goede regeling? Wie beheert het belegde vermogen en/of onroerende zaken?

Voor uw opvolging of privésituatie?

U kunt zich ook afvragen of u wel de juiste huwelijkse voorwaarden en testamenten heeft gemaakt of dat deze een update nodig hebben.

Wat doet GMW voor u?

Voor bovenstaande vraagstukken biedt GMW advocaten uitkomst. Onze estate planners verzorgen in samenwerking met de secties ondernemingsrecht en familierecht een totale check-up. Wij controleren of alle bestaande regelingen nog conform uw wensen zijn en passen die desgewenst aan.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij bellen u binnen 24 uur terug binnen kantoortijden

Onze Estate Planning advocaten