Specialismen

Erfenisdesk: hulp bij verdeling erfenis

Na het overlijden van een dierbare dient er veel geregeld te worden. Een verdrietige periode breekt aan en er komt veel op u af.

Naast het verdriet en de verwerking van het overlijden, moeten er allerlei kwesties geregeld worden, zoals de bankzaken en de vereffening en de verdeling van de erfenis. Wanneer is er een verklaring van erfrecht nodig? En loopt de hypotheek door? Dit zijn voorbeelden van vragen die kunnen opkomen.

U krijgt bij de GMW Erfenisdesk betrouwbaar en gedegen advies ter zake van de erfenis, zowel fiscaal als juridisch. De erfrechtadvocaten van GMW advocaten staan voor u klaar en bieden u de hulp om alle zaken omtrent de erfenis goed af te wikkelen.

Wat doet de Erfenisdesk van GMW advocaten onder andere?

  • het laten verzorgen van een verklaring van erfrecht en een boedelvolmacht;
  • contact met de betreffende banken, het verstrekken van informatie aan de banken en het intrekken van automatische incasso’s;
  • advies over de fiscale en juridische gevolgen die voortvloeien uit het testament of het wettelijke erfrecht;
  • het maken van een boedelbeschrijving;
  • het laten verzorgen van de aangiften erf- en inkomstenbelasting;
  • de volledige afwikkeling van de erfenis.

Door onze Erfenisdesk in te schakelen, geeft u uw zorgen uit handen. Gespecialiseerde advocaten regelen alle administratieve en financiële rompslomp na het overlijden van uw dierbare. U krijgt de gelegenheid om zonder kopzorgen het verlies van uw dierbare te verwerken.

Stel direct uw vraag aan de desbetreffende advocaat!

Contact