Specialismen

Onze sectie Arbeidsrecht staat werkgevers en werknemers bij. Onze advocaten adviseren en procederen voor ondernemers, bestuurders, directies en overheden. Onze cliënten zijn afkomstig uit nagenoeg alle bedrijfssectoren en variëren van multinationals tot MKB en van non- profit instellingen tot internationale organisaties, in en buiten Nederland. Aan werknemerszijde treden wij veelal op voor bestuurders, (statutair) directeuren en hoger management, expats, vrije beroepsbeoefenaren en ambtenaren.

Vraagstukken over Arbeidsrecht lossen wij snel en effectief op.

Wij bieden ondersteuning bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, pensioenreglementen, handboeken en het te voeren personeelsbeleid.

Vraagstukken over Arbeidsrecht

GMW advocaten heeft veel ervaring met het begeleiden van collectieve of individuele ontslagen, overnames en reorganisaties, en zaken rond werkgeversaansprakelijkheid, ziekte, (het wijzigen van) arbeidsvoorwaarden, concurrentiebedingen, medezeggenschap, cao’s, outsourcing, privacy en discriminatie.

Wwz

Het arbeidsrecht is ingrijpend veranderd door de Wet werk en zekerheid (Wwz). Mede daardoor is de arbeidsmarkt geflexibiliseerd. De wijzigingen op het gebied van tijdelijke contracten, ontslag- en transitievergoeding, WW en arbeidsongeschiktheid hebben grote gevolgen. En wat te denken van de ontwikkelingen op pensioengebied, waardoor pensioenregelingen moeten worden aangepast, mensen langer werken en pensioen als arbeidsvoorwaarde duurder wordt.

Wij wijzen u de weg in deze complexe materie en zetten alles op alles om voor u een passende oplossing te vinden op het gebied van arbeid en pensioen.

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij bellen u binnen 24 uur terug binnen kantoortijden