Specialismen

Op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Den Haag?

GMW advocaten helpt u graag bij al uw arbeidsrecht kwesties. Onze advocaten staan zowel werkgevers als werknemers bij.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

GMW advocaten heeft veel ervaring met het begeleiden van collectieve of individuele ontslagen, overnames en reorganisaties. Ook geven wij advies over werkgeversaansprakelijkheid, ziekte, (het wijzigen van) arbeidsvoorwaarden, concurrentiebedingen, medezeggenschap, cao’s, outsourcing, privacy en discriminatie.

Wij bieden bovendien ondersteuning bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, pensioenreglementen en handboeken. We adviseren ook over het te voeren personeelsbeleid.

Onze cliënten

Onze arbeidsrecht advocaten adviseren en procederen voor ondernemers, bestuurders, directies en overheden. Onze cliënten zijn afkomstig uit nagenoeg alle bedrijfssectoren. En variëren van multinationals tot MKB en van non- profit instellingen tot internationale organisaties, in en buiten Nederland. Aan werknemerszijde treden wij veelal op voor bestuurders, (statutair) directeuren en hoger management, expats, vrije beroepsbeoefenaren en ambtenaren.

Wwz

Het arbeidsrecht is ingrijpend veranderd door de Wet werk en zekerheid (Wwz). Mede daardoor is de arbeidsmarkt geflexibiliseerd. De wijzigingen op het gebied van tijdelijke contracten, ontslag- en transitievergoeding, WW en arbeidsongeschiktheid hebben grote gevolgen. En wat te denken van de ontwikkelingen op pensioengebied, waardoor pensioenregelingen moeten worden aangepast, mensen langer werken en pensioen als arbeidsvoorwaarde duurder wordt.

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij bellen u binnen 24 uur terug binnen kantoortijden